chris-fit

Paul viel 10 kilo af zonder dieet.

Op iedere leeftijd is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dit betekent dat je regelmatig beweegt, aan krachttraining doet en je gezond eet. 

Naarmate je ouder wordt, neemt je spiermassa en botdichtheid af. Dit brengt verschillende gezondheidsproblemen met zich mee. Het trainen onder goede begeleiding vertraagt dit proces en houdt je mobiel tot op late leeftijd. 
Daarnaast zie je dat de helft van de Nederlandse bevolking overgewicht heeft. Het hebben van een gezond gewicht hoeft niet moeilijk te zijn en met kleine leefstijl aanpassingen is dit voor iedereen mogelijk zonder een dieet.

Paul traint bij mij 2 keer in de week maar 45 minuten. 2 keer per maand bespreken wij zijn progressie, stellen we nieuwe doelen en bespreken we eventuele uitdagingen.
Hij is meer gaan eten en dit heeft ervoor gezorgd dat hij minder is gaan snoepen!
Deze simpele aanpassingen in zijn leefstijl hebben ervoor gezorgd dat hij 10 kilo afviel.

De meerwaarde die ik jou bied zit hem in de kwaliteit en de persoonlijke begeleiding.
Ik verzorg alle trainingen en begeleid jou door het hele leefstijl traject.
Iedereen begint met een uitgebreide test op het gebied van training, voeding en leefstijl. We kunnen pas echt een plan van aanpak maken, wanneer we jouw beginsituatie goed in kaart hebben gebracht. Je ontvangt een voedingsadvies waarmee jij aan de slag gaat en dit ga je vervolgens naar eigen hand zetten. Tijdens onze contactmomenten worden moeilijkheden besproken en nieuwe doelstellingen gemaakt.
Tijdens de trainingen zorg ik ervoor dat je veilig beweegt. Daarnaast stimuleer ik jou om je grenzen te verleggen. De trainingen zijn altijd in kleine groepjes van 1-4 personen. Dit zorgt ervoor dat je elkaar pusht, motiveert en stimuleert om verder te gaan dan dat je in je eentje zou doen.
Via de Chris-fit app kun jij jezelf inplannen op een tijdstip waarop het jou het beste uitkomt.