Recepten

Vegetarische risotto

Benodigdheden (4 personen):
500 gram risotto rijst
1,5 groene bouillon 
6 tomaten
2 uien
6 knoflook tenen
6 strengen bleekselderij
1 rode peper
24 blaadjes verse basillicum


vegetarische Risotto

Snij de ui en knoflook klein en fruit deze in de pan. Voeg daarna de bleekselderij toe in halve maantjes. Laat dit alles op zacht vuur gaar worden. Voeg de risotto rijst toe en laat dit 1 minuut mee bakken. Voeg 1/3 van de bouillon toe en laat dit rustig inkoken. Wanneer dit ingekookt is kun je nog eens 1/3 toevoegen. Als laatst voeg je de tomaten in blokjes toe en de rest van de bouillon totdat de risotto gaar is. Snij de peper en basilicum in kleine stukjes en voeg dit als garnering toe op het laatst. 

Eet smakelijk!

Havermout pannenkoek

Benodigdheden: 
50 gram havermout
2 eieren
40 ml Soja drink

Havermout pannenkoek

Stop alles tegelijk in de blender en maak dit klein.
Zorg dat je de pan goed heet maakt en voeg een klein beetje olie toe. Voeg het mengsel toe in de pan en laat het op hoog vuur snel gaar worden. draai de pannenkoek een keer om en dan is hij al klaar.

Eet smakelijk!

Breakfast of champions 

Benodigdheden:
60 gram Havermout
1 el lijnzaad
1 el pompoenpitten
1 el chia zaadjes
1 el sesamzaad 
1 banaan

Breakfast of champions

Alles bij elkaar 3 minuten in de magnetron op 800 watt

Eet smakelijk!